Hungarian (formal)Deutsch (DE-CH-AT)English (United Kingdom)

Ingyenes felmérés

Jelentkezzen ingyenes kezelési terv készítésre:

Telefon:
+36 1 246 57 33
E-mail:
info [kukac] mk-fogszabalyozas [pont] hu

MK-Fogszabályozás, rólunk PDF Nyomtatás E-mail

Dr. Mészáros Katalin - fogszabályozó szakorvos

 

Dr Mészáros Katalin

1971-ben végeztem a budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetem fogorvostudományi karán. 1973-ban fog-és szájbeteségek szakvizsgát tettem, 1981-ben pedig gyermekfogászati és fogszabályozási szakvizsgát szereztem.

1971 és 1991 között a Heim Pál Gyermekkkórház Fogszabályozó Osztályán, majd 1991 és 1996 között az V. kerületi önkormányzat Markó utcai fogszabályozó szakrendelésén dolgoztam. 1996-tól napjainkig a II. kerületi önkormányzat Pasaréti úti rendelőjében dolgozom fogszabályozó szakorvosként.

Magánrendelést 1984 óta folytatok.

Tudásomat magyar és külföldi tanulmányutakkal és továbbképzésekkel bővítettem és bővítem a mai napig.

Tagja vagyok a Magyar Orvosi Kamara Fogorvosi Tagozatának és a Magyar Orthodontusok Társaságának, illetve az Eurasian Association of Orthodontists-nak.

 

Dr. Kozma Eszter Réka - fogszabályozó szakorvos

 

Fogorvosi tanulmányaimat 2000 és 2005 között végeztem a Debreceni Egyetem fogorvosi karán. Már az egyetemi évek alatt végeztem tudományos munkát fogszabályozás témában.

Szakorvosi vizsgám megszerzéséig elméleti és gyakorlati ismereteimet elismert és nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek mellett bővíthettem.

Szakvizsgámat fogszabályozásból 2008-ban tettem a budapesti Semmelweis Egyetemen, kiváló eredménnyel. Annak érdekében, hogy naprakész maradjak a folyamatosan alakuló új technikákból, hazai és külföldi, elméleti és gyakorlati továbbképzéseken vettem és veszek részt.

Tagja vagyok a Magyar Orvosi Kamara Fogorvosi Tagozatának, a Magyar Orthodontusok Társaságának, illetve az Eurasian Association of Orthodontists-nak.

2015-ben megnyertem a legjobb előadónak járó Rehák-Riskó díjat a Magyar Othodontusok Társaságának kongresszusán.

Német és angol nyelven beszélek.

Módosítás dátuma: 2015. április 20. hétfő, 07:55
 
Valid XHTML and CSS. Powered by Joomla!